Våra tjänster

Våra Tjänster

Nedan finner du ett axplock av våra tjänster.

Kontorsstädning

Alla vill vi trivas på vår arbetsplats och en stor del av om vi trivs eller inte är om arbetsplatsen är ren och välstädad. Det hjälper arbetsmoralen och därav så fungerar arbetet bättre för alla parter. Men med undantag för att ta hand om sin egen disk på arbetsplatsens kök så är det, med största sannolikhet, inte arbetarnas jobb att ta hand om lokalerna. Om det var arbetarnas jobb så skulle det leda bort dem från deras primära arbetsuppgifter och det finns ingen arbetsgivare som vill att det ska hända.

.

Golvvård

Med rätt arbetsteknik och kunskap om olika material blir golvvården lönsam eftersom det dels förlänger golvets livslängd och dessutom blir mer lättstädat och därmed håller lokalvårdskostnaderna nere. Vi börjar alltid med en bedömning på plats för att göra en golvbesiktning och behovsanalys och kan därefter rekommendera rätt golvvårdsprogram i samråd med kunden.Vi nollställer golvet från gammal polish, behandlar golvet samt påför en av marknadens bästa och hållbaraste ytförstärkare som då ger golvet en fräsch lyster.

Trapphusstädning

Med rätt utförd och regelbunden trappstädning hålls trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för de boeende..

Alla trapphus är unika både när det gäller belastning/slitage och ytskikt, i samråd med er hittar vi en bra intervall samt metod på städningen. Vi kan även tillhandahålla de nödvändiga skrapmattorna alternativt vanliga entrémattor som stoppar smutsen redan vid ingången.

 

Korrekt utförd trappstädning medför

Ökad trivsel

Förlänger golvets livslängd markant

Byggstädning

Med många utförda uppdrag per månad och stor erfarenhet av byggstädning i såväl nyproducerade som renoverade och ombyggda bostäder och lokaler vet vi på Agoraion Städservice vad som krävs för en lyckad byggstädning. Vi gör allt från slutstädning till damm sanering och mycket mer därtill. Tveka inte på att kontakta oss oavsett om det gäller det stora byggprojektet eller den lilla renoveringen!

Agoraion städservice AB

Box 1249, 164 28 Kista

Ring: 08-760 07 35

Email: info @ agoraion.se